Voleddurderkum Elferk canim.sendemi 153 aradin sadece ve paket içinde ne vardı bir keremi veriyolar sadece bu paketten ve neyle ulaştı sana belediye arabasimi
Elferk Voleddurderkum bir kez veriyorlar. 12 adet bez, hastane çıkışı gibi set veriyorlar. Baddanoye zıbın vs.ben aradım sdc kayıt olustrdular getirdiler . Herkes başvuru yapabiliyor belediyelerin hediyesi bu. Her ilde farklı diye biliyorum pakettekiler
ElifAsyaaa Voleddurderkum bende başvurdum verilmedi uygun değilmişiz herkese verilmiyormuş saçmalık ben orayı arıyorsam demek ki ihtiyacım var
Voleddurderkum Elferk allah aşkına 12.adet bez kime ne yetecek bide bir seferlik vermişler olacak gibi değil bari paket verseydiler bari Bnde başvuru yaptım ama besik bile veriyorlar dediler demkki herkes aynı degil
Kahveseveranne Elferk hastane çıkışı anne bebek çantası havlu emzirme önlüğü çocuk için hikaye kitapları ve çocuğum adına dikilmiş fidan sertifikası
Elferk ElifAsyaaa yukarıda arkadaşım da dediği gibi hoşgeldin bebek hediye paketi aslında benim başvuran tüm arkadaslarim aldı ve herhangi bir sart yok hediye bu büyükşehir sizlere olarak söylemişlerdi
Elferk Voleddurderkum yetmesi için vermiyorlar zaten küçük bir armağan olarak.. çünkü çocuğu yapan yetme kısmını kendi düşünmeli
Voleddurderkum Elferk allah aşkına simdi ben sizin ne olarak soru sordum siz ne olarak cevab verdiniz bizde sırf devletin verdiği paket için dogurmuyoruz ama veriyor madem en azından tam versin kimse aa devlet ne vericek hamile kalım düşünmez