Twinsmom- Gece kaç kere bez değişiyorsunuz? Ben 3 saate bir besliyorum her beslenme öncesinde değişiyorum bezi ama uykusu açılıyor. Değişmesem diğer 3 saate çok fazla birikiyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Birdunyabircennetannesi Twinsmom- Uyku zamanında bez değiştirmek yanlıştır. Uyku kalitesini bozar diyorlar. Sabaha kadar değişmiyoruz kaka yapmadığı sürece. Bı araştırın isterseniz sizde ben böyle biliyorum ve değiştirmiyorum kaka yapmadığı sürece
Kk41 Twinsmom- kaka yapmadığı sürece hiç değiştirmedim. Zaten zorla uyuyordu uykusunu açmayı göze alamazdım
Zehra5050 Twinsmom- gece hiç degistirmiyorum pişik vs de olmuyor çok şükür, uzmanlarda önermiyor uykusu açıldığı için
gokcedeniz Ben başlarda kızımı uyandırmak için mecbur değiştiriyordum emmek için uyanamıyordu bir türlü çünkü. Ama şimdi bende kaka değilse ve aşırı çiş yapmamışsa değişmiyorum.
Birdunyabircennetannesi Twinsmom- Sudocrem direk çözüm olsa bile 1 günde geçiriyor dediğim gibi gece değiştirmek doğru değil doktorlar da diyor bunu
Ruzgar_1 Twinsmom- her emzirmeye değiştiriyorum yoksa beklersem yab yatırdığım için bazen sızma yapıyor surekli değiştiriyorum ben