gurbet_gelini12 Nefestosss ben kullanmadım oğlum 17 aylıkken yürümeye başladı diğer cocuklarımda kulandım erken yürüdüler görümcem kulandı oglu tam doğum gününde yürümeye başladı bence faydası var keşke en küçüğümede kullansaymışım
The_Ana Nefestosss 5 bucukken bindirdi 15 gün sonra yürümeye başladı fıldır fıldır peşimde 😂 erkek benimki
Smy3203856 Nefestosss 6 aylık olmasına yakın bindirmiştim suan 9 aylık biyerlere tutunup sıralıyor o yüzden bıraktık 1 ay once kullanmayı
Birdunyabircennetannesi Nefestosss Oğluma 7. Ayda başladık kısa süreli koyuyordum 10. Ayda tutunup kalkmaya başladı ve kestim direk yürüteci
YsmYgt 7 8 aylıkken kullanmaya başladık ama saatlerce değil çok uzun süre bindirmedim günde 1 saat aralıklı kızım var yaşında yurudu
The_Ana Nefestosss yürüteç önermiyor doktorlar ama biz hep yürüteçte büyüdük 20 dk dan fazla oturtmayın diyor. Zaten o kadar duruyor anca illaki
Alka Nefestosss kullanmadım hiç . 8 aylık oğlum şuan kendi tutunup kalkiyor. Yürüteç yürümeyi geciktiriyormus diye okumuştum canım.