Begumnur Arkadaşlar merhaba. Oğlum doğduğu günden beri geceleri yaklaşık olarak 10 kere uyandığı için yanımda yatırıyodum. Beşikten alması geri yatırması çok zor geliyordu. Şuan da 14 aylık oldu ve geceleri halen aynı şekilde en az 6-7 kere uyanıyor. Emzirerek uyuttuktan sonra beşiğinde uyumasını istiyorum ancak beşiğine koyduğum anda uyanıyor. Ne yapmam gerekiyor? Gecen gece yanımda yatırdığımda yere düştü o yüzden artık yatakta yanımda yatmasını istemiyorum. Lütfen yardım edin.
Keremgs Begumnur bende beklim burda benjmde oglum 11 aylik birlikte yatmak guzel ama bende artk besigine yatmasini hatta odasina gecmesini bile istiyorm ama besigine koyar koymaz gozleri acilioo cocugun:(((
Sibel3455 Begumnur 3 4 aylık olduğundan beri beşinde yatıyor uykusu gelince yatırıyorum 5 dk sallayıp uyuyor, gündüz uykusuda öyle, gecede maşallah sabaha kadar uyuyor, 5 6 gibi emzirip tekrar koyup uykuya devam ediyor
edinamoreno Begumnur gündüz uykularında besiginde yatsın ona anlatın burası senin yatağın ben yine seninle aynı odada yatacağım ama yataklarimiz farklı olarak vs deyin uykuya dalınca geri yerine koyun gece uyansın emsin iyice dalınca yine yeiine yatırın 3 gün sonra alışıyor lar ben öyle yaptım sevgiyle büyüsün 🌸🌸
Csknaz Keremgs ben bebekken beşikte alıştırdım sallayarak beşikte suan 15 aylık ayağımda sallayıp park beşiğinde yatıyor geceleri 3 en fazla 4 defa kalkar
Begumnur Csknaz bebekken geceleri o kadar sık uyanıyodu ki çok üşendim her defasında al emzir uyut geri yatır. Kendim için yanımda yatırdım aslında ama şimdide ayrılmıyo.
Begumnur fzehraaltay gündüz uykularında sıkıntı yok nereye yatırsam uyuyo ama gece olunca. Beşiğinde uyanırsa kıyameti koparıyo