Ozlemm16 Kızlar bebeğimi biraz önce doktora götürdüm öksürüğü için ama baş çevresini ölçtüğünde baş çevresi küçük dedi bebeğin hareketlerine göre ciddi bişey yok dedi ama kontrol amaçlı çocuk nörolojisine yönlendirdi 6.5 aylık başı çevresi 39 sizinkiler nasıl acaba
balsevdigim Ozlemm16 kız ise 42.5, erkek ise 43.5 olması gerekli yazıyor persentil değerinde. Ama ailesel olabilir. Benim oğlumda biraz büyük çıkıyordu nöroloji götürdük testler temiz çıktı babası gibi büyük kafalı dediler
Ozlemm16 balsevdigim benimkini de ölçtü normalden biraz küçük seninde dedi bilmiyorum yarın gidicem nasıl ölçüyor acaba nörolog
Sevda6767 Ozlemm16 genetik olabilir canım benim kızımın da ayına göre küçük biraz ama doktor genetiktir dedi. Nörolog da normal doktor gibi ölçüyor ama gelişimine bakiyo gerek görürse tahlil emar istiyo
Cansueymen Ozlemm16 sizin kaç çıktı. 10 aylık 40,5 bizimkide. Kaç cm doğmuştu acaba birde her ay kontrolde büyüyormuydu
Ozlemm16 Sevda6767 korkum öyle diyince bişey olsa hareketlerinden belli olur dedi 6 aylık emekliyo koltuğu tutup ayağa kalıyor minik minik adımlar atıyo bunları söyleyince sanmıyorum ama kontrol amaçlı dedi
MinikAren Merhaba 6 aylık erkek bgun sağlık ocağında kontrolümüz vardı 44,5 çıktı baş çevresi. Bıngıldakda erken kapanma gbi bişey söz konusu mu. Bi yakınımda erken kapandığı için başı daha yavaş büyüyor demiş doktoru.
Annee1 MinikAren merhaba şu an bebeğimde aynı durumu yaşıyorum doğduğundan beri bıngıldağı küçük bir problem yaşadı mi o yakınınız bununla alakalı
yms Ozlemm16 tam kulakların ustunden kaş üstüne denk gelecek şekılde alından ölçülüyor baş cevresı. bnm oğlumnda kucuk dogdu en dusuk sınırda 33 dogdu onemlı olan norolojık gelısımı bırde buyume oranı.