dunyaylabenimaramda 10.5 aylık oğlum uyurken tıkanırcasına öksürüyor, uyanıkken o kadar değil 😕 hastaneye muayeneye götürdüm ciğerine inmemiş diye ilaç vermediler, Allah aşkına ben evde neler yapabilirim çıldırmak üzereyim. Öksürmekten uyuyamıyor 😭
Balbebeginannesiiii dunyaylabenimaramda sarimsak denediniz mi ayagina sarimsakla zeytinyagi yapilio sadece yag suruluyoya ayaga
Elin34 dunyaylabenimaramda sarımsağı ezip içine zeytinyağı koyup biraz dursun sonra ayaklarının altına sür iyi geliyormuş. Az önce burda öğrendim 😊
Eylulecek dunyaylabenimaramda gecms olsn cnm. Boğazdan öksürüyorsa ılık su ilik ıhlamur falan içir yumusatacaktr. Aynı şeyi yaşamstm doktor aynı sekilde 1 yaşın altında diye bişey vermedi.cocuk öksurdukce zorlayıp ağlıyordu daha çok öksürüyordu. Eczaneden şurup aldım alerji öksürük için.ertesi gün çocuk düzeldi iki kere icirmstm en fazla. Çok şükür. Ama aynı şey olmayablr sen yine bi uzmana göster cnm
dunyaylabenimaramda Balbebeginannesiiii Elin34 Sarımsak zeytinyağını dün gece denemiştim yine deneyeceğim.. Balbebeginannesiiii o kür nası oluyor acaba
Eftelya-29 Sarımsak kürü var ayaklara.surulen onu yapabilirsiniz ya da pekmez tereyağ limon karışımı verebilirsiniz burnunu serum sikip sırtına vurun oda rahatlatiyor
Balbebeginannesiiii dunyaylabenimaramda sarimsagi kucuk dograyin icine bal limon suyu karistirip yutun 1 dis sari.saga 1 tatli kasigi bal 7 8 damla limon gbi goz karari artik benm kizim 9 aylik covidi bile 2 kere calpolle atlattik gercekten ise yariyor inst hastalanmayancocuk sayfasi var bi bakin orda kullananlar yazmislar yorum baya iyi
Busraaa333 dunyaylabenimaramda aynı durumdayız. Bende hem kendi doktoruna götürdüm aynı şeyleri söyleyip ilaç vermeyince dayanamadım başka doktora da götürdüm yine aynı şeyleri söyledi. daha önce de basıma geldi bu arada gerçkten öksürerek attı çok şükür dediği gibi. Şimdide öyle olacak insallah. Hatta bir kere kustu öksürurken 1 yaşında