Minikkusunannesi-1 Kızımı memeden kesemiyorum 27 aylık oldu herşeyi denedim sonuç alamıyorum sabır taşı memeye sirke sürme yara bandı ama malesef çözüm yok başka önerisi olan varmı azaltarak bırakamadık tirkayi çünkü gün içinde üstümü başımı çekeleyip açıp emiyor
Berilsmom13 Minikkusunannesi-1 bende burda bekliyim geleceğe yatırım olsun benim kızımda aşırı düşkün emmeye 🤦🏼♀️
pandemibebegi Minikkusunannesi-1 Birşey surmektense konuşarak önce psikolojisini hazirlayp sonra da yavaş yavaş kesmek lazımmış. Ama o tamamen kesme anı yaklaştıkca ben bile kötü oluyorum. Beklemede kalayım insallah tavsiyeler gelir.
Minikkusunannesi-1 Berilsmom13 kaç aylık bilmiuorum ama 2 yaşına gelince direk bıraktırın şuan çok zor aklı eriyor memeden vazgeçmek istemiyor
Minikkusunannesi-1 pandemibebegi keske daha erken deneseymişim şuan konuşuyorum kendi bildiğine devam ediyorum en güzeli aklı kesmeden bıraktırmakmış
pandemibebegi Minikkusunannesi-1 Benimki de 22 aylık ama çok fena aklı eriyor aynı duurmdayim aslında sizinle 2 yaşı bekliyorum ama zor olacağını adım gibi biliyorum
Berilsmom13 Minikkusunannesi-1 henüz 10 aylık küçüğüz ama aşırı düşkün emmeye bende şimdiden korkuyorum umarım çok zor olmaz