elcn4139 Sayımızı bilelim neler yaptınız ne yöntemleri uygulanıdınız kaç aylıkk???? Benım 10 aya kadar herşeyi yerdi bi hasta oldu . Şimdi sadece corba ve püre gibi yaparsam yiyor kahvaltı sıfır… içeçek içmiyor biberonunda bardakta hiç bişeyde kaşıkla içiyor
Ayssss1 elcn4139 sizinki corba vs iciyorsa sukredin 14 ayligiz kuru ekmek disinda hic birsey yemiyor oda cani isterse mama reddimiz var bu arada 3 haftadir flaan 30 cc mama iciyor dokuyorum
Sblatc elcn4139 benim kızım9 aylık gerçekten çok yoruldum ek gıda konusunda. Çoğu şeyi yemiyo öğürüyo, ne zaman düzelecekler
Gizemctn elcn4139 kızımda 9 aylık hiç bişey yemedi 10 gün boyunca mamaları bile hep yarım bıraktı. Çok bunalmıştım ama artık saldım acıkınca zaten yiyorlar merak etmeyin dişten dolayı huysuzlaniyorlar. Ben hergun yoğurt yedirdim çorba vermeye çalıştım oyun oynarken oyun arasında yedirdim 3 5 kaşık bile alsa yetti ona . Muhallebi yaptım icine meyve attım sabahlari öyle yedirdim.
2minnosannesi0 Oglumda ayni bi yaşında hasta oldu normalde herseyi yiyen cocuk birakti oyle devam etti su an 3 yasinda hala işine gelirse yiyo kardesi kendinden cok yiyo inşallah duzelir sizin🙏
Gizemctn elcn4139 hayır düşmedi kilo alımı iyiydi. Yemek yemesede kahvaltı türlerinden pankek krep muhallebi onlardan yedirdim
Basak0326 elcn4139 benim kızımda 15 aylık emiyor bildim bileli ek gıdayı yemiyor🙄 sürekli meme meme meme . Sabahları 5 tane falan pankek var ya da omlet gün içinde ekmek çubuk meyve atıştırır akşam yedirebilirsem akşam yemeği . 3 ana üç ara öğün yapanlara hayranım 😕
Nazlican elcn4139 9 aylık, son 1 aydır diş yüzünden mi nedir sebze, corba vs ağzına sürmüyor. Sürekli öğürüyor. Herşeyi yiyen bebe simdi resmen aç yaşıyor ağlıyorum artık yemiyor diye. İçine gram sebze girmiyor 😑