Gokcenin_annesi_2021 Kızlar kızım 9 aylık ve daha önce suyu kaynatıp veriyordum ama kaynatmak suyun vitamin ve minerallerini öldürüyormus hazır su veriyorum şimdi ama nette bebeklerinize musluk suyu verin diyor siz ne yapıyorsunuz
Fadikkxx Gokcenin_annesi_2021 hazır suyu kaynatıp soğutup veriyorum. İnternet’e her yazanı doğru bulmuyorum. Doktor önerisi bu bize. Yada bebek suları satılıyor ondan verin dedi.
RainOverMe Gokcenin_annesi_2021 canım bizimki kaynatılmıs suyu içmezdi fuska bebek suyu aldım onunla alıstı kaynatmaya gerek yok. Ya da bebek suları da var daha buyuk boyları. Onları hem ıcırmeye hem mama yapmaya kullanıyor anneler. Sadece ılıtıyorlar mama yaparken. Fuskayı acınca ıkı gunde ıcmesı gerekıyordu dolapta saklıyordum acınca. Bızımkı bıtıremezdı kalanı corbalarına mamasına katardım
RainOverMe Gokcenin_annesi_2021 e bebkte vardı 200 ml lık pet sıselerde ama artık yok dıyorlardı ne kadar dogruysa. Sımdı baska marka var sanırım o ne kadar ıyı bılemıyrm 3 al ı2 ode ya da 4 al 3 ode seklınde avantajlı oluyordu fıyatları sımdı pahalılasmıs olabılır. Mıgrosta da bebek suyu gormustum🤗😘🌺