Deletedmom_33 Kadına bak ya çok rahat bir şekilde 4-6-7 yaşındaki 3 çocuğu evde bıraktım gittim diyor. Yetmiyor gitmesem zarar verirdim diyor… Sabah 8′den akşam 4 buçuğa kadar kendi başlarına sokağa çıkmışlar komşuları almış. Keşke herkes anne olmasa.
Annis-ogul Deletedmom_33 offf evlerden ırak yaa allah korusun .gözleri kör olsun oyle anne diye gecinenlerin
EmirMom Deletedmom_33 gerçekten annelik gibi kutsal birşey böylelerine asla yakışmıyor . Madem sorumsuz bir insansın 1. Hadi oldu 2. 3. Niye yapıyorsun
Mavilii Deletedmom_33 bence bazıları da gercektende anne olmamalı. Bu tür insanları görünce hayret ediyorum. Allah akıl fikir versin başka ne denirki.
Deletedmom_33 Annis-ogul Valla ya sevmiyordum bosanacaktim vs diyor o zaman niye arka arkaya çocuk yapiyorsin
Annis-ogul Deletedmom_33 ahlaksizlar ya boşalırcasına çocukları da mı bosuyosun evlatliktan mi çıkıyorlar
Deletedmom_33 Annis-ogul Bosansa yine neyse normalde de 1 saat filan tek bırakıp gidiyormuş markete filan.
Deletedmom_33 RainOverMe Komşularınin kızı almış evine aramış annelerini gelcem işim var demiş. Ama babaları gelene kadar tek başına olacakmış çocuklar kız almasa. Bugün çıkar yine boşanacak oluyordu kocası çocukların velayetini alıp
RainOverMe Deletedmom_33 yazık ya ama enınde sonunda baslarına bır sey gelır. Evı yakan cocuklar var hıcbır sey olmasa en buyuklerıne sorumluluk verılmıstır cocuk cocuklugunu bılmeden buyur🤯
Mavilii Deletedmom_33 kadın konuşurken sinir oldum. Allah o çocukları analarindan korusun. Kadının aklı beş karış havada. Birde çocuklarının sadece birinin velayetini istiyorum diğerlerini sen al diyo babasına. İnsan nasıl çocuklarının arasında ayrım yapabilir aklım almıyor ya
Morr Deletedmom_33 dünya insanları gittikçe cirkinlesiyor dünya kirleniyor daha neler gorcez neler duycaz