Brcnnnnn Neocate mama kullananlar varmı tadı çok kötü bebeğim içmiyor önerileriniz varmı nasıl veriyorsunuz?
Ucansupurge Brcnnnnn vanilya şurubu,pekmez, vanilin 1ck 6aydan büyükse mamayı direk hurma suyu yada elma suyu ile yapabilirsin. Mamanin içine ağzı açık vanilin koyabilirsin fakat dökülmeyecek şekilde. Mamayı yapmadan 10-15dk önce çıkarıp havalandirabilirsin
Merlival Brcnnnnn hiç yemedi kızım.. ne yaptiysam… hurma ozu pekmez vanilya..anne sütü ile karistirmistim..
Ucansupurge Brcnnnnn Evet normal vanilin canım. Mamanin içine paketi açık ama içine dökülmeyecek şekilde
Ucansupurge Brcnnnnn 1cay kaşığı katılabilir demişti doktorum ben bir iki denedim içmedi 90ccye 1cay kaşığı
Rkttktk Brcnnnnn neocateye pekmez katıp verdim yemedi vanilya kattım yemedi doktorunuz başka mama yazdı suan onu kullaniyoruz onun içine bisey katmadan veriyorum
Ucansupurge Brcnnnnn mamayı değiştirdik 😂 Neocate kesinlikle kabul etmedi. Nestle Alfaminoya geçtik onu tatlandirmadan da içiyordu ama oda dokundu ( yarı hidrolize mama olduğu için) aşırı kanama oluyordu. Onuda bırakıp Aptamil progimine geçtik onuda vanilya şurubu ile veriyordum içiyordu.
Mohterefn02 4 tane alerji maması değiştirmiş birisi olaraktan; İçlerinde en iyisi Evolvia RP 1.Diğerlerinin tadı da kokusu da berbat ötesi.Evolvia çok iyi demiyorum koku ve tat olarak ama diğerlerine istinaden daha iyi tadı.Ben vanilya şurubu işe veriyorum.Evolviayı deneyebilirsiniz🌸
Ucansupurge Brcnnnnn 90ccye 1 çay kaşığı koyuyordum. total 1çay kaşığı ile 1 tatlı kaşığı arasında değişiyor deneyerek bulmanız lazım. Mamanın tadını hangi miktara kadar tolere edebiliyor.
Merlival Brcnnnnn önce aptamil progesneo mama kullandık.. onun içinde çok az da olsa inek sütü proteini varmış…sonra contigemon mamaya başladık raporla alınıyor.. pekmez karıştırıyorum severek içiyor tadı kokusu çok çok dsha güzel neocate kıyasla