[silindi] Hanımlar fırına tavuk kanat atacaktim sosladim bimden aldığım barbuke sosunu da sosa ekledim tadı boyle tatsız bişi böyle keskin bir acı gibi acaba fırından sonra o tat kalirmi pişman oldum koyduğuna aranızda kullanan varmi
BalBademmmmmm [silindi] Ben o sosu sevmem fazla. Barbekü demek istediniz diye düşünerek yazdım. Bence yıkayın geçer yani
Gzdzeynep [silindi] biz pişen soslara kullanmıyoruz ama barbekü sosunu çok seviyoruz özellikle isli tadını. köfte tavuk ya da burgerleri yerken sos olarak tüketiyoruz
minikbabyy [silindi] çok ağır bi tadı var bende koyuyorum fırında tavuk yaparken ama 1 çay kaşığı kadar yada daha az o bile yetiyor güzel de bi tat veriyor
[silindi] minikbabyy ay ben iki tatlı. Kaşığı kadar koymusumdur eşimde her şeyi beğenmez insalalh boşa gitmez ya 🥺
byzberen Ben çok severim barbekü sos is tadı verir fırında tavukta kullanırım hep gayet güzel oluyor ama damak zevki tabi
minikbabyy [silindi] yeni görüyorum yazını ama olsun siz çoktan yemişsinzdir. Nasıl olmuş merak ettim beğendiniz mi😊