birbebelianne Yeni anne olarak tecrübeli annelerden yorum bekliyorum şimdiye kadar bebek bakımı konusunda iyi ki şunu yapmışım iyi ki almışım kurtarıcım oldu dediginiz oyuncak kitap vs vs gibi önerilerinizi bekliyorum 🌸
kitapkurdubebeninanasi birbebelianne iyi ki bebeğime bol bol kitap okumusum iyi ki bebeğime bol bol şarkı söylemişim iyi ki kimselere aldiris etmeden içgüdülerimle ilerlemisim diyorum hayirli olsun anneliginiz❤ oyun halisi büyük bir kurtarıcı ilk kelime kartlarini kesinlikle öneririm oğlumun erken konusmasnda en büyük etken o kartlar okuyup gecmeyin anlatin mesela karpuzu tarif edin ona gözlerinin icine bakarak konusun. Hışırtılı kitaplar baya faydali
TlhErva65 birbebelianne bende iyiki ördek oyuncak almışım onunla oynayınca beni unutuyor tüm işimi rahatlikla yapıyorum ama nedense bugün temizlik yapıyorum oda bugün ördeği istemiyor
asiltonunmommysi birbebelianne Gri organizer çanta var ya keçeden o. Göğüs pompası mochi. Emzirme yastığı en favorim. Emekleme oturma döneminde de çok işimi gördü. Kaşık biberon mama verdiğim ve sağdığım dönemde. Kendime emzirme atleti, südyeni, ve elbisesi. Göğüs kalkanı, hiç yaram olmadı. Göğüs pedleri Reflü yatağı
birbebelianne kitapkurdubebeninanasi çok teşekkür ederim 🌸 oyun halımızın siparişini verdik bakalim şu aralar biraz huysusuz inşallah işimizi görür kelime kartlarını da deniycem inşallah 🙏
ecebilir kitapkurdubebeninanasi babyjörn iyi ki almışım sonuna kadar parasını haketti. Bir haftalıktı başladık kullanmaya 6 aylığız hala hayat kurtardı bebeğim çok seviyor 💜💜
Zeynepeymen kitapkurdubebeninanasi Otrı bebe burun aspiratörü Lansınoh elektrikli pompa Silikon yüzeyli banyo küveti Meyve filesi Tupparware ıslak mendil kutusu
sese3209 Deletedmom_1 mochi pompayı nasıl kullandınız. Ben de hiç işe yaramadı. Sütüm çok yok o yüzden mi acaba 🤦🏼♀️ Nuna yerine babybjörn alsaymışım diyorum ben de nunanın cırt cırtları çok sesli açılıyor.Hafifçe açıp alayım diyorum her seferinde uyanıyor o sese 🤦🏼♀️
ayzinhaym asiltonunmommysi kesinlikle hepsini ben de deneyimledim iyi ki almışım bunları. Ekstradan lansinoh gögüs ucu kremi ekleyebilirim.
Feyzosunannesi birbebelianne oyun halısı, kitaplar, kartlar, aktivite masası, ek gıdaya geçince cam rende ve meyve emziği çok işe yaramıştı 🌺
tarcinnn birbebelianne daha 2,5 aylık. Gri organizer çanta, alt açma örtüleri, müslin örtüler, babybjörn şimdilik bunlar vazgeçilmezim 😂
defnemommm tarcinnn gri organizer çanta ama ucuz ama herkesin hayatını kurtarmış seviyoruz kendisini 😂😂😂😂😂
mavi_06 birbebelianne İyiki machi göğüs pompası almışım ilk bir ay kurtarıcımdı sızan sütüm onun sayesinde yere değil bebişimin midesine gitti
Elly birbebelianne Kesinlikle Halka Sling. Parası sonuna kadar helal olsun diyorum her kullandigimda. Eger en gec 2 aya kadar alistirirsanız eliniz ayagınız oluyor. Özgürlük demek Halka Sling :)
anneliktelasim Elly aa bunu araştırayım benim bebeğim 1 aylık, 40 imin çıkmasına az kaldı. Dışarıda da kullanılabilir bişey mi, rahat mi? Kangurulara bakıyordum ben de.
Gryffindor Gümüş kapak, anne yanı park beşik, emzirme minderi, banyo oturağı, Medela biberon( bence bunun sayesinde meme reddi yaşamadık). Keşke almasaydım dediğim tek bir şey var o da babynest 🤷🏻
birbebelianne Gryffindor bizde Philips avent kullanıyoruz bizde bazen emerken sorun çıkarsa da (biberon kullanmadan önce de emerken sorun çıkarıyordu ) tam anlamıyla meme reddi yapmadı sanırım 2 aydır meme ve mama şeklinde ilerliyoruz 🙏
baharaysima54 birbebelianne kesinlikle emzirme yastigi . 4 ay boyunca hep kullandik hala arada kullaniriz . Her turlu kullanima uygun emzirirken yatarken uyurken ilk donmeye basladigj zamanlar koltuktan dusmesini engeller .
abnztb birbebelianne 1- reflü yatağı. Doğdu doğalı gece gündüz onda yatırdım. Beşiğine onunla koydum, kucağıma onunla aldım yeri geldi onunla kucağıma alıp emzirdim. İlk iki ay onda yattı. Bebeğim de hiç gaz sorunu yaşamadım. 2- katlanabilir bebek banyo seti ve filesi. Tek başıma bile onunla yıkayabildim. İşim bittiğinde katladım kaldırdım.