PrensAnnesi92 Merhaba kızlar 23 günlüğüz bebeğim doğdugundan beri sadece sol göğsümü alıyo diğerini belki 3 defa almıştır ne yaptıysam diğer göğsümü kabul ettiremedim sağ tarafla sol tarafı anlıyo ne yapacagımı bilmiyorum başına gelip çöüzm yolu bulan varmı
Mervecicekli PrensAnnesi92 sol da kalp olduğu için o göğsü daha çok severler benimki de öyleydi uykusunda ver sağ göğsünü hiç almazsa da alana kadar sağ hem küçük kalır hem süt üretimi olmaz
Sibel12345 PrensAnnesi92 futbol topu tutusunu dene canım öyle alıyorlar internetten bak nasıl tutulduğuna o şekilde tutuyorlar
Ayaniz PrensAnnesi92 benim bebegimde emmedi ilk günden itibaren ondan sağdığım sütü bile istemedi ve zamanla tek gögsüm yetmedi ondada süt bitti sadece 2 ay emzirebildim.. her yolu denediyseniz bence sizde emmedigi gögsünüzü sağın , öyle içirmeyi deneyin çünkü emmedigi için süt kesiliyor zamanla
BMA Mervecicekli benim oglumda ne yaptiysam almadi ucu yoktu diye simdi denesem olur mu acaba yine damlıyor biraz sıkınca küçük kaldi gercektende baya fark var
Mervecicekli BMA ama öncesinde bir gün boyunca sağın sütün tadı değişiktir o göğüste normal tadına dönsün
Srpp PrensAnnesi92 ahh ahhhh benimde öyleydi ilk zamanlar. 9aylık olduk hala aynı sağı emiyo solu istemiyo. İlk zamanlar sağıyodum ama şimdi sağacak kadar gelmiyor bile. İki göğüs arasında baya fark var boyut olarak😞Düzelir ilerde inşallah
Melis1661 PrensAnnesi92 benimde öyleydi zorla alıştırdım ilk aylar alıştı güzel emdi 3 Aydan sonra istemedi yine ayakta verdim ama verdim bıraktırmadım uyku arasında gece veriyorum bide o zaman emiyor şimdi 6 aylık olcak arada emiyor arada istemiyor biraz uyuyor sonra memeye alıyorum öyle veriyorum emiyor süt kesilmesin diye bakalım nereye kadar
PrensAnnesi92 Melis1661 ayakta bile almıyo resmen o göğsümü itiyo eliyle umarım sağma yaparak 6 ay olsun devam edebilriim
Ayaniz PrensAnnesi92 sağmaktan bıkmayın kesilmez inş , bi memeyi emerken siz öbürünü sağın her defasında.. Sanırım terslerine geliyor o taraf .. morarana kadar ağlıyordu o gögsüme geldiginde.. ama aylarca emmeyip sonra başlayanlarda var deneyin genede
PrensAnnesi92 Ayaniz benımde öyle kucagıma almamla anlıyo boğazları yırtılcak gibi ağlıyo inşallah ilerleyen zamanda alır
Esmaky PrensAnnesi92 benmde oylydi cnm heo tek gogus sol goguste sut kurumus gtmisti zaten 🤣🤣 4.5 5 aya kdr emdi sutumde azaldi
DuyguSentrk PrensAnnesi92 bizdede durum aynı sağ gögsü kesinlikle almıyor birden bire başladı bu durum bizde sadece sol taraftan emiyor malum emmeyincede taş gibi oluyor sağıyorum o yüzden ve iki gögüs arasında bariz fark oluştu 🙈
Alazcns PrensAnnesi92 Merhaba, oğlum doğduğundan beri sadece sağ mememi emiyor sol memeyi asla almıyor. Sütün tadına bak dediler bir değişiklik yoktu meme ucun yoktur dediler aynıydı. 8 ay 21 günlük daha bir kaç gündür yeni yeni emmeye başladı. Bir iki fırt çekiyor bırakıyor yine sag memeyi istiyor. Çok büyük fark oluyor arada. Ne yaptiysam da emmedi. Umarim düzelir bu durumunuz💜