AlyaDeniz Kızlar kızımın sabahtan beri ateşi var ve aşırı derecede huzursuz sürekli alıyor 9 aylıgız henüz hiç diş cıkarmadık diş mi çıkarıcak bilmiyorum dogru düzgün de bişey yemiyor atak haftasında mı Bi bakar mısınız muhtemel dogum tarihi 7 Aralık kız bebek dogum tarihi 17 Kasım şimdiden teşekkür ederim
seyhan34 AlyaDeniz damaklarını kontrol ettinmi elini yıka da bi bak parmağınla alt üst damaklarına patlamak üzeredir belki dişleri benim oğlum da 7 aylık daha çıkartmadı bazen parmağımla kaşıyorum hiç sesi çıkmıyor daha yeni yeni beyazlıyor damakları
AlyaDeniz Asilsmom götür cem çünkü bütün bildiğin şeyleri yaptım ama fayda etmedi diş olsa diş izleri hala altta dah dün doktordsydık kontrolde cigerler bogazları falan iyi dedi
Aslihannazli Canım geçmiş olsun çok... diş olabilir ateş düşürücü ver istersen calpol ver... benim kızımın diş çıkaracağı zaman kafasında ateş oluyo
AlyaDeniz Aslihannazli verdim canım yarım derece düştü snra gene cıktı vucudu yanıyor duş aldırdım yeni
AlyaDeniz Aslihannazli götürdüm diş te 38.9 u görmezsin dedi kan aldı enfeksiyon olabilir diye tahlillergüzrl geldi damaklar dan oluyor dedi ama kızımın ateşi Bi iniyor Bi çıkıyor calpol saat 8 de verdim napıcagımı sasırdım
seyhan34 AlyaDeniz ilaç verdin mi calpol parol şurup bide colgel diye jel var damaklarına sür şuruplar işe yaramıyorsa ateş düşürücü fitili yarıya böl koy fitil verdikten sonra 24 saat boyunca başka bir ilaç vermemelisin
kukuliiiiii AlyaDeniz Benimde oglum 9 bucuk aylık 9 aylıkken 2 diş birden cıkardı 2 hafta çektik ara ara ateşi çıkardı aglıyordu sürekli calpol veriyordum neyseki atlttık o günleri bence diştir
seyhan34 AlyaDeniz 4 saat arayla verebilirsin calpol damaklarına masaj yapınca sakinleşiyorsa dolaba konulan diş kaşıyıcı al içinde su oluyor soğuk olunca daha iyi hisseder bebiş