Gazerock Merhaba , 1 aylık oğlumun boynunda sert bir kitle var çocuk doktorumuz cerraha yönlendirdi Ankarada iyi bir çocuk cerrahı tavsiyesine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Nilist Arkadaşımın abisi çocuk cerrahı. Dr faik köse. İyi bir cerrahtır. Çokta tecrübeli. İsterseniz bir araştırın.
tostosum Nilist merhaba oğlumun ameliyatı için doktor arayışındayım. Yorumunuza denk geldim. Hangi hastanede doktor? Özelden de yazabilirsiniz
Selmakm Ankara tıp ta Meltem Koloğlu var. Oğlumun sünnetini yaptı, iyi bı doktor, kesinlikle tavsiye ederim.
oglusunarastirmagunlukleri Selmakm merhaba kaç aylıkken yaptı? lokal anestesi miydi? siz yanında bulunabildiniz mi?
Selmakm Gazerock randevuyu 2 hafta sonraya falan vermişlerdi, süreç başladıktan sonra da hoca ile görüşerek devam ettik.
Gazerock Selmakm Anladım, bizim bir an önce görüşmemiz lazım o yüzden özele yönelsem iyi olacak sanırım teşekkür ederim🌸
Selmakm Gazerock Rica ederim, özelde bildigim bı doktor yok malesef. Çok geçmiş olsun, inşallah korkulacak bi durum yoktur
Selmakm Gazerock anladım, tekrardan çok geçmiş olsun. Ama erkenden fark edip tedaviye başlarsanız umarım hiçbi sorun olmaz. Allah iyiliğini versin inşallah bebeğinizin❤️