Yavrupanda Ağzını açmıyo kitliyo Oyunla verincede tükürüyo ağzındakini Kaşık asla almıyo zaten🤦♀️ Sadece mama ile beslenmesi sağlıksız yaparmı bebeği Ne yedircem nasıl yapcam yediremiyom ya 🤦♀️😢
Kk41 Yavrupanda o ayda benim bebeğimde öyleydi . 8. Aydan sonra önüne koymaya basladım cok 9 10. Aylarda rayına oturdu. 1 ysından beri kendi yiyor. Yemiyor diye önüne koydum döke saça yedi . Suan 22 aylık kendi cok güzel yiyor
Sedacyln Yavrupanda benim kızımda aynı canı isteyince yiyo canı istemeyince ağzını kitliyo yada tükürüyo verdiklerimi geçen gün ilk defa yayla çorbasını yaladı yuttu o kadar sevindimki anlatama ama başkada bile pek yemiyo en fazla 5-6 kaşık gidiyodur midenesine
Yavrupanda 333 zorluyom Yanlıs yapıyom galiba Sütle doymaz ac kalır gıdada yesin kafası vardı bende 🤦♀️🤦♀️
Sedacyln Yavrupanda olur canım zaten 7 aylık diyosunız bende tam 7 aylıkken vermiştim. Mesela ilk verdiğimde istemedi öğlen yapmıştım akşam tekrar ısıttım teklif ettim bi baktım bayıla bayıla yedi😂 içerisine tel şehriyede ekledim