Deletedmom_297 Primadan vazgeçemeyenler burda mı? Premiummm kullanıyorum hiç bir bezi beğenmiyorum ya taşırıyor ya pişiriyor Kızlar benden demesi vazgecemeyenler happy center mağazasına uğraşın diğer marketlere göre daha uygun avantajlı .
Hndmtl Deletedmom_297 Bende prima kullanıyorum. Ama goon premium care çok merak ettim ve aldım. 4-5 tane kullandım güzel gibi görünüyor. Taşma vs yaşamadım.
ErtugrulAnnesii Deletedmom_297 ya valla bende cok memnunum değiştiriyim diyorum yok olmuyor hem fiyat olarak hem de hakkında söylenenler olarak içime sinmese de en güzel bez bence prima piremium emiciliği en üst düzeyde. Ne kullanırsam kullanıyım ona dönüyorum en son sleepy denedim ı ıh yok
Thesra Deletedmom_297 Premium kullanıyordum taki aktif bebeğini deneyene kadar elimde az miktar premium kaldı bitince kesinlikle aktif bebek alıcam daha kuru tutuyor premiumdan kat be kat daha güzelmiş
Sevde123 Sleepy ve molfix ten primaya geçenlerdenim 😄 çokta memnunum sızma pişik sorunumuz yok biraz cep yakıyor ama kizcemin cani sagolsun cildi çok hassas ıslak mendil değişiminde bile pişik oluyor ve cabuk geçmiyor pişik korkusu olmasa goon ve minies markayı da denemek istiyorum çok uygunlar çünkü
Beyzaaslan Sevde123 minies i cok merak ettiğim icin aldim denedim primadan minies e geçmek cok sacma 😂 yani primayi sevmiyorum ama ortada hersey minies asiri kalin kalip gibi duruyor prima gibi sivi kakayi tamamiyle emmiyor.. Akliniz kalmasın yani 😁
Rabia88 Sevde123 ıslak mendil yerine pamuk kullanmayı deneyin kızımın cildi de çok hassas ama doğduğundan beri pamuk kullanıyorum en ufak bir pişik sorunu yaşamadık hiç Prima kullanmadım Baby ne ve minnies kullanıyorum
Fehimesaglar Başka hiç denemedim prima premium care den memnun kaldım o yüzden de arayış içine girmeme gerek kalmadı
ikos58 Sevde123 ben de fiyatı için değil ama içindeki kimyasalları öğrendikten sonra prima premium kullanıyordum bıraktım ve goon premium soft a geçtim keşke daha önce keşfetseymişim çok yumuşakk emici taşma pişik olmadı bir kere olsun denemenizi öneririm
Deletedmom_297 Sevde123 sleepy mor paket yeni doğan n kullanın kesinlikle😄😄 vallahi okudum bende anlamadım😄
Sevde123 Deletedmom_297 bedenine göre renkte değişmiyor muydu ya biz 3 numara kullanıyoruz onunda moru var mı ki
Sevde123 Rabia88 yenidoğan saf su ve pamuk olan ıslak mendilleri kullaniyorum onlarda sorun olmuyor ama diğerleri hemen pişik yapıyor
Sevde123 Thesra evet bende aktif bebekle başladım primaya ve çok memnunum 4 numaraya geçince kulot bezini de denemek istiyorum 😄