Nisakus25 Selam 6 aylığız boy 66 cm kilo 6100 gr bi türlü güzel kilo almıyor bu aşamadan sonra ne yapabilirim bizim gibi olanlar doktorlarınız ne tavsiye etti lütfen yardımcı olun
Frdmkl Nisakus25 benim bebeğimde biberonla mama içmedi ben kaşıkla içiriyorum 3 aya yakındır yorucu ama değer ek gıdaya yeni yeni başlıyoruz tadımlarla kilosu iyi yani golden goat mama içiyor
BalBademmmmmm Nisakus25 Bizimde aynıydı şuan 9 aylık 7 buçuk kg. Naparsanız yapın almıyorsa almıyor (ki kızımın beslenmesi gayet iyi iştahı açık)
Zeyda Nisakus25 ben 5.5 aylıkken ek gıdaya başladım geceleri uyumadan 3 saat önce irmikli gece maması yaptım etkisi olmuştu
Deletedmom_54 Nisakus25 kızım doğduğunda 3 hafta kilo alamadı hemşire ön sütünü sağıp son sütünü emzir demişti 5 günde 400 gram almıştı tavsiye ederim sizede ama günde 2 3 kere
Busedemirefem123 Nisakus25 alıştırmak lazım canım sürekli ver dene özellikle biraz emzirme aç kalsın o zaman tutar benimkide öyle tuttu
Zeyda Nisakus25 bazen şeftali bazen elma üzüm kuru kayısı falan bebe bisküvisi ile de güzel oluyor içeriği size ve bebişinizin damak tadına kalmış 🤗