merhabalar kızım 27 aylık…son 2 3 aydır çok inatçı herşeye ağıyor vurma kırma huyu yok ama zaten hareketli olan bir çocuk üstüne birde herşeye ağlama eklenince çıkamıyorum içinden …. en basiti geçen gün bi arkdşma bebek görmeye gittim bebeğin adı kumsal…evden çıkarken anlatıyorum annecim kumsal bebeğe gidicez sevcz falan…çocukta haklı napsın deniz sanmış ben kumsal diyince…gittik arkdşma eve girmiyo kum deniz diye tutturdu … bi şekilde soktuk neyseki..sonra eve döndük arabadan indiremiyorum eve gitmeyelim denize gidelim diye başladı busefrde …yine ağlayark girdik eve… ağlarken saknleşmesni bekliyorum genelde ama bu sıra çok uzn sürüyo maalesf ağlatark çoğu şeyi yaptrmaya alştgı içn artk müsaade etmiyorum…eve 5 buçkta geldik ve 8 e kadr deniz kum diye ağladı….bu en yakn zamanda yaşadığım olay…
bir diğeri 10 gündür hasta bide üstüne kreşe başladı 3 gün vererek başlattık içeri girene kadr ordada ağlıyo ama öğretmeninin kucagına kendisi gittikten sonra ağlamadan giriyo içeri…herşey içeri girene kadr şükür içerdeyken sorun çıkarmıyo…
diğer konuda kendi yatagında 1 senedir uyumasına ragmen hasta oldugunda yanmzda yatmaya alştı yatagının içine dahi girmiyo ..anca yanmzda dalıyo öyle yatırıyorum yatagna…
bakırköylük olmak üzereyim…..ne öneriyosunuzzz