Mavi1_ozdenir Merhaha 1 hafta oldu daha bas (tepe ) agrisi gecmedi daha neden bu kadar uzun sürüyor doktor migren var dedi ve dün serum verdi dün öyle çok agrimadi ama bugün yine basladi ne zaman geçer acaba hem acıyor hem agriyor
Nur2021 Mavi1_ozdenir bende de migren var ama oyle 1 hafta kesintisiz surmedi hic 🤔 korona oldugum zaman 3gun kesintisiz agrimisti sadece…
Mavi1_ozdenir Tosbikkkk 9 ay önce MR çekilmiştim ben başka doktordan o yüzden bu doktor gerek duymadı gözüme ışıkla baktı iste agri var mi dedim evet dedim genellikle gündüz çok akşam az oluyor zaten baktı iste öyle migren Agrisi dedi bilmiyorum canim ya daha da geçmedi 1 hafta oldu
Aysun_Umay3705 Mavi1_ozdenir bnde de var migren 13 yaşımdan beri hem de ilk zamanlar ağrıdan yerlere yatıp ağlardm doktor yetişknler için olan bi ağrı kesici vermişti ağlıycak duruma gelmeden içme demişti o bile zamanla kesmez hale getrdi ama hiç bi hfta sürmedi bnm 2-3 gün maksimum şimdi tek durtatıcım majezik ama onu da emzirdiğim için içemiyorum parol da kesmiyor vurup kafayı yatıom karanlıkta
Atamom16 Mavi1_ozdenir 1 tane limonu sık tuz at iç 1 kerede ve emzirmiyorsan gripin diye ağrı kesici var biliyorsundur belki benim migrenime iyi gelen tek ilaç o diğer ağrı kesiciler zerre işe yaramıyor bir de sade nescafe kahve iç granül olanlardan şekersiz baş ağrısına bire bir