Tugcezumra08 Kızlar Günaydın 3 aylık bebeğim var emziriyorum grip oldum sütümden nefesimden geçermi ya çok korkuyorum hasta olur diye bide parol dışında ilaç içsem ne olur
Ftsolgn Tugcezumra08 çok geçmiş olsun inşallah geçmez kuzucuga. Ben de bebeğim 20 günlükken grip olmuştum o zaman bulasmamisti. Şimdi 6 ay 2 günlük ben şu an yine hastayım ama bulaştı bu kez🥺dikkatli olun. Allah şifa versin
Eminecak Tugcezumra08 sütünden geçmez. Kovid oldum doktorlar emzirmeyi kesmememi söyledi sütten gecmez dedi. Ama nefesinde temasindan gecebilir. Elini yüzünü yıkayıp al bebeğini kucagina canım bir de hapsirmamaya oksurmemeye çalış bir sey olmaz inşallah
Svmbestepe Tugcezumra08 bol bol limon suyu iç, elini yüzünü yıka, maske tak. Benm oğlan maskeden korkuyor napcağımu sasırmıs durumdayım resmen emzirirken cocuğa suratımı dönüyorum. Yürüyen ölü gibiyim :(
Birgocmenkustuo Bebeginizi emzirirken ve yakin temas haldeyken maske takin. Aile sağlığı merkezine gidip doktorunuzla görüşün, size en uygun ilacı ve tavsiyeyi verir. Gecmis olsun.
Tugcezumra08 Teşekkür ederim hepinize öksürük için bal limon sirke karışımı yaptım o daha iyi yaptı beni sağol on tekrardan