G4mze Kızlar merhaba doğum yaptığım doktora hediye almak istiyorum. Sizce ne almalıyım tatlı alacağım fakat özel bir hediye almak istiyorum çünkü çok sevimliydi. Erkek doktorum fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var
Betul-08 G4mze led ışıklı isminin yazılı olduğu masa lambası yaptırabilirsiniz kadın doğum doktorunuzsa ona özel bişey olabilir
Aezgi G4mze benim doktorum bayandı beymenden gömlek ve hırka aldımm tatlı vs gibi seyleri herkes götürüyo bence benim doktorum aynı zamanda aile dostumuzdu aramızda ayrı bi bağ vardı yani ondan iyi bi markadan hediye almak istedim sizde erkekse gömlek alabilirsiniz
joyfulmom G4mze güzel bir kalem,kupa bardak seti olabilir malum doktorların bunlara ihtiyacı oluyor 😊 isim yazılı kupa bardaklar var doktor temalı yanına kaliteli güzel bir kalem yada direk kupa seti altlığı falan
Wanderlust G4mze ben doktorun adina bagis yaptirip isminin yazdigi sertifikayi goturmustum. Sma hastalari, losev, acev, kacuv gibi dernekler sertifika veriyor mesela olabilir