Lina22 Lütfen yardımcı olun gece emmeyi nasıl kesebilirim Sabaha kadar emiyor yardım!!!13 Aylık bebeğim sabaha kadar emiyor ve ben toplam2-3 saat uyuyabiliyorum. Çok yıprandım. Nasıl gece emmesini kesebilirim lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun
Hasanhaticeazraderen Lina22 inanın bende aynı durumdayım doğduğundan beri sürekli uyku problemi ve sürekli emme isteği çözüm bulamıyorum çünkü çok huysuz hemen ağlıyor bağırıyor bittim tükendim artım gerçekten açlığından emmiyor sırf alışkanlık haline getirdiği için emmek istiyor memeden kesmek istiyorum ama hiç cesaretim yok
Lina22 Elifffinnn10 13 aylık bebeğim ve doyup doymadığını anlayabiliyorum. Uyandığı zaman da emmiyor sadece ağzında tutuyor.
Elifffinnn10 Lina22 bende emzirdim benimkide sık uyanırdı ama sizinki çok fazla olmuş yani bu kadar çok emiyorsa doymuyordur diye düşünüyorum yatmadan önce ek gıda yedirin deneyin yine uyanıp emecek mi saatlerce. O zaman tekrar konuşuruz doyup doymadığını.
Lina22 Hasanhaticeazraderen istesem çok rahat kesebilirim ama kıyamıyorum 🙁 birde kötü ayrılsın istemiyorum. Ama yok gerçekten bittim. Dün ilk defa odasında yatırdım dedim belki ben yanında olmayınca aramaz. Gece 2 kadar 1 saat aralıklarla uyandı. Sonra yarım saate çıkınca dayanamayıp yanıma aldım. Bu sefer sabaha kadar ağladı emmek için 😟