CatBoy Meltemingo İşkura gidip sormuştum ben böyle bir uygulamamız yok ilanlara itibar etmeyin dediler.
Ebrulavinya Meltemingo işkur belgeli falan diye tanıtım yapan yerler dolandırıcı ne yazık ki iş kurun orijinal sitesine kayıt olup bakın boyle birşey yok
Miraytrgt Iskur adi altında ilan verenler sahte fakat simdi toka paketleme sitesi buldum yarin konuşacağım en kötü ilk seti hayrına yaparim diye düşünüyorum parayı göndermezlerse boyle şeylerde kişisel bilgilerinizi vermemeye dikkat edin derim
Nisann0601 Miraytrgt sizden ilk basta kapora isterler dolandirici olanlar iste size guvenmek icin kapora gonderceksiniz bize bizde size malz gondercez daha sonra gonderdiginiz kaporayi odemenizle size tekrar iade etcez diyorlar. Kesinlikle kabul etmeyin eger oyle derse bilinki dolandirici ve iskurunda boyle evde paketleme isi yok. Yorumum belki birilerine faydali olur. Kesinlikle inanmayin.
Miraytrgt Nisann0601 papara üzerinden para akışı olacak diyen de var biz hangisine güveneceğiz eve katkı sağlamak istiyorum ama yok
Nisann0601 Miraytrgt benimde bir ara karsima cikmisti ben baya inanmistim daha sonra benden kopara istediler ayni size anlattigim gibi soylediler. Ama yalan sakin inanmayin kac kez haberlere bile cikti bu olaylar.