Cansuumom Eylul03 başa çıkamadim maalesef yaklasik 1 ay sürdü aşırı terlemem. Dogum sonrasi çok ödem olmustum. Doktorum odemleri ter yoluyla atiyorsun gecer 1 aya demisti. Onun dedigi gibi de oldu. Ödem bitti ter bitti 😊
iyilik80 Eylul03 6 ay terledim ben. Sutte akardi bi yandan.les gb kokardim banyo yaptigimin aksamina🤯
Dolores AselMinaninannesi valla şöyle söyleyeyim. Ben kışın Doğum yaptım annemle kayınvalidem üşütürsün diye diYe beni kat kat giydirdiler terden sıcaktan mantar oldum desem. Gerçekten 1 hafta içinde aşırı terlemekten hasta oldum diyebilirim. Terleyip soğuyunca daha da hasta oluyor insan. Ne zaman ki aklım başıma geldi ikisini de bu giyinme konusunda devre dışı bıraktım normal giyinmeye başladım mantar da gitti ter de gitti, çok giyinip hiç kendinize eziyet etmeyin
hayalperest__ Süt de dAmlıyordur o da koku yapar ama banyodan çıktığım da üzerimi giyinirken kokudan tekrar girmeyi bile düşünüyordum normaldir kasma kendini başkalarına koklttıgımda da normal kokuyorsun bebek gibi mis gibi diyordu acaba bizim mi burunlar hamilelik ten hassas kalıyor anlamadım
mersenaa Karbonatla. Bende gerçekten yaşlı dedelerin terli gömlekleri gibi kokuyordum. Duştan çıkınca ıslak koltuk altıma bi çimdik karbonatı iyice yediriyorum. Sonuç, ter var koku yok. Yalnız her gün sürmeniz gerek.
Defnemdenizim Eylul03 ne yaptıysam gecmedi bir de leş gibi kokuyordum çok ağırdı 4 aydan sonra kendiliğinden gecti ben hayatimda boyle koku görmemiştim full duş hep duş