Linailkay Kızlar bugün eşim bimde görmüş almış 11 aylık bebeğim versem bişey olur mu bide nasıl vermem gerek ısıtıp mı yoksa oda sıcaklığında da mı
Birkucukeylulmeselesi Linailkay ben açtıktan sonra dolaba koyuyorum canım kapalı paketse sorun etmiyorum dolaptan alınca milrdalgada ısıtıyor um veriyorum
attbianne Linailkay yanlis hatirlamiyorsam dost devam sutun icinde karagennan maltodextrin kanola yagi falan vardi devamli kullanilmasi iyi degil doktorunuz sute onay verdiyse gunluk sutlerden verin katki maddesi olmaz hem
Dolores Linailkay ben bu süt işini çok merak ediyorum artık. Süt vermeyin diyorlar artık bebeklere. Tabiki annesi olarak en iyi siz bilirsiniz ama bunu araştırmanızı öneririm 😇👍🏼
mry0909 Bende bir yaşından beri devam sütü veriyorum. İçim pınar dost hangisi denk gelirse alıyorum. Dolapta tutup mikrodalga da ısıtiyorum. Kziim yemek yemediği zaman da işime yarıyor valla . Uyku öncesi de veriyorum bir bardak.
livanurvealpinannesi61 Linailkay içinde şeker katkı koruyucu var ayırca kemik erimesi demir eksikliği geniz eti büyümesi gibi sorunlara sebep oluyor. Vermek istiyorsanız verin birçok zararı var araştırırsanız.