Mlkkrm Kızlar selam 👋🏻 Sut artması için neler yapıyosunuz ? Tecrübeli anneler onerilerinizi bekliyorum 💙
Htc19 Mlkkrm öncelikle bestlak damla kullandım.. 40 ım çıkana kadar komposto içtim her gün. Üzüm kayısı İncir kaynatıp, dereotu, tahin helvası, yeşillik.. Bol su en az 3 lt..pirinç çorbası, tavuk suyu
Elisamlila Geçenlerde bende post açmıştım azalıyor die Aç kalmamaya çalıştım ogunlerimi atlamadan yedim Galactago damla aldim Ve derin uykusuna geçince gogsumu sağarak tamamen boşalttım hem stok oldu 4 günde 1 er paket hemde sutum geri düzeldi çok sukur zaten şakır şakır yok ama bebegime yetiyor 🥰 bide dönem dönem azalip duzeliyor bende buna anlam veremedim
denizkabugu58 5.aya giricez 1 aydır sütüm nerdeyse hiç yok gibiydi mama başladık ancak kızım nefret ediyor içmiyor. Bestlak damla aldım hemen hümana çayı içiyorum. Bol bol su içiyorum gece uyku uyuduğumda inanılmaz sütüm doluyo ama en en en önemlisi 1,5 2 saatte bir emziriyorum 5 dkda olsa o emdikçe daha çok süt üretimi oluyor. Fırsat buldukça emzirin derim boş çekse dahi emsin birkaç dk