Cyabanova Kızlar bebeğim 7 aylık emekleme pozisyonuna geliyor ama geri geri gidiyor. Önüne dikkatini çekecek bişey koyuyorum bu seferde göbeği üstüne çöküyor ve sürünüyor. İleri emeklemesi için nasıl desteklemeliyim
elifdedim Cyabanova benimkide 7 aylık ve aynı dediğiniz gibi yapıyor ekstra bi şey yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum vakti gelince emekleyecekdir emeklemeye hazır hale geliyolar yavaş yavaş 🤗
Poncikkkk Cyabanova benm bebeğim 8 aylık öyle emekliyor yine önce geriye emeklerle sonra ileri yeni yeni birden öne atlamya başladı hep emekleme pozisyonunda kalsın kendi kendine öğrenecek zaten
Banunur Cyabanova aynı durundayiz canım ne yapsam bebeğim geri geri gidiyor ama büyükler hep erkn yürür diyor ne kadar doğru bilmem
Yerimseniben3404 Benimde bebeğim 5 .ayına yeni girdğinde ilk geriye emekledi şimdi 6aylık olmamıza az kaldı baya emekliyor kendisi keşfededip yapacaktır🥰
Mervebyr Benımkide önce gerı gerı emekledi ılerı gıdınce gobegı üstüne sürünmeye çalışıyordu ellerını ılerı atmayı bılmıyodu sonra 8aylıkken birden emeklemeye başladı yani sizinkide bir ay sonra tam emekler artık
NmalkoC Benım bebeğimde 5.5 aylık geri geri emeklemişti ilk yön bilmedikleri için öyle oluyormuş 15 gün kadar öyle devam etmişti sonra 6. Ayında normal emeklemeye başlado
elifdedim Cyabanova yeni yeni başladı benimkide çok uzun oturamıyo ama yakındır kızlarımızın oturmasıda emeklemeside 😍😍
deniiiza Cyabanova benim oglda 5.ay geri geri emekledi ne kadar ilgisini cekersem cekeyim öne gitmedi. 6.ay birden öne doğru emeklemeye basladi. Merak etmeyin bir sure sonra kendiliğinden öne emekleyecek