Alparslan616161 QueenMommm yemenle alakalı değil baştan söylim de çünkü ben tuzsuz tüketmeme rağmen sütüm tuzlıydu ikiside
BCE QueenMommm inşallah alır , benimki anlıyordu kaç sefer denemiştim almamıştı kafasını hemen diğerine çevirtiyordu
Deletedmom_54 QueenMommm süt kanalınız mı tıkandı acaba duş alın sıcak suyla duştayken masaj yapın çıkar çıkmaz hemen tekrar sağım yapın inşallah geçer bi dünya emzirme danışmanı takip ediyorum bu yöntemi tavsiye ediyorlar
Deletedmom_54 QueenMommm offf çok geçmiş olsun eşin gelene kadar havlu ısıtıp koy göğsüne ağrıyı azaltıyor yeni doğum yaptığım zamanlarda ağlardım ağrısından sıcak duşa giremediğim zaman havlu ısıtıp koyardım
Biri1 QueenMommm ben mastit olmuştum ve bebeğim emmek istemyrdu öğürüyordu.Göğüsümde arıyordu.Göğüsünde kırmızılık varmı.süt kanaları tıkanmaya başlamış bence bebek emmiyorsa göğüsünüzü sağın boşaltın.
Eslemmmm QueenMommm Mastit genelde tek göğüste oluyor. İltihap nedeniyle bu göğsünden gelen süt biraz tuzlu olur. Bu yüzden bebeğin emmek istemeyebilir. Bu da memenin boşalmamasına yol açar
Mehmuhmus QueenMommm benimde çok olurdu öyle sağıyordum sürekli tadı tatlaninca veriyordum süt birikmiş çok ağrınız ondan sürekli sağ göğsünü
Gizem51 QueenMommm olmaz Bnce Bn mecbur veriyorum çünkü tek belenme şekli öyle biz mama kullanmıyoruz