birpapatyaannesi normalde 3. Aylarda 120-150 cc olarak gösteriliyor ekstra emziriyor musunuz yoksa sadece mama şeklinde bu ölçüde mi veriyorsunuz ? Ben de 3. Aya gireceğiz hiç 120 veremedim bitiremez diye 90 veriyorum ama kendi sütümü 110-120 içiyor bazen 😊
OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar ek gıda da mı alıyor aynı zamanda maşallah iyi besleniyor 🌸😊
201022 maaşAllah sizinki de iyi içiyormuş ben artık uyku sersemiyle vermeye çalışıyorum 90 I bile zor bitiriyor bazen biberonu verince sürekli yüzüme bakıp gülüyor konuşmaya çalışıyor mırıldanıyor bir de uykuyu seviyor hiç açlık için ağlamıyor enteresan 😅
sheyda9191 O mamaların arkasındaki aylara göre içtiği cc miktarlarına takılmayın. Her bebeğin gelişimi farklı
Evet ben de 2 aylık olarak 120 cc gösterince 90 verdiğim için az buluyorum ama çocuk 90 I bile zor bitiriyor 120 yi versem zorlasam kusar mı diye çekiniyorum ama anne sütünde 120 yi içtiği oluyor acaba mama daha yoğun kıvamlı olunca mı bitiremiyor anlamadım o dikkatimi çekti sadece 😊
Siz 2. Aylarda ne kadar veriyordunuz? Çok takar oldum kafaya ya
[silindi] bizimki de öyle normalde 120 ml civarı da tüketebilirler ama zorlarsam kusabilir diye korkuyorum kaç saatte bir içiyor sizinki?önce uykudan uyandırmıyordum 4-5 saat uyuyordu ama şimdi 3 saati geçirmiyorum artık uykusunu bölüyorum biraz zayıf demişti doktor da o yüzden ama şimdi toparladı sık besleyince