kayraninannesiiii Merhaba kızlar. Bebeğim 26 günlük mama takviyesi yapacağız. Sizce Aptamil mi Yoksa Hipp mi almalıyım?
Bugleminannesii kayraninannesiiii imkanınız varsa hipp deneyebilirsiniz he durumum çok yok derseniz daha uygun fiyatlı mamadan başlayın piyasası baya pahalı diye biliyorum bi başladınız mı onunla devam etmek zorunda kalırsanız diye fikrimi söylemek istedim
Bahar66 kayraninannesiiii ikisinide deyemen lazim bebeğin hangisini kabul edecek ,kilo takibi yapacaksın. Ben Aptamille başladım çok gaz yaptı kusma ya başladı bizde bu sefer bebelac kullanmaya başladık şimdilik bi sıkıntı yok
Suleyy Ben hipp kullanıyorum bebeğim çok sevdi gayet güzel tavsiye ederim aptamilin şeker oranı yüksek o yüzden onu almak istemedim
kayraninannesiiii Dondurmalikahve bebeğim malesef şuan hastanede idrar yolu enfeksiyonundan dolayı. Evde kaldığı sürece kaka yapamadı. Doktorumuz da doymamış olabilir günde bir ya da iki kez yetmediği durumda kullanabilirsiniz dedi. Ama kararsız kaldım..
Dondurmalikahve kayraninannesiiii Geçmiş olsun enfeksiyondan dolayı kilo kaybını fazla yaşamış olabilir bu yüzden mama verin dinleyin doktorunuzu. Eds yönetimini araştırın derim mamayı bu şekilde verin 🙂
Dondurmalikahve kayraninannesiiii Bir de süt kalitesinğ ve sütünüzü arttırmayada bakın çişli bez sayılarını takip edin
kayraninannesiiii Bugleminannesii günde bir ya da iki kez vermeyi düşünüyorum çok şükür meme reddi olmadı emiyor da. Yine de doymadigi zamanlar veririm diye düşünüyorum.. prematüre doğduk hala hastanedeyiz sanırım hipp almak en iyisi olucak 😊🙏🏻👼🏻
Bugleminannesii kayraninannesiiii anladım ama her mamayı her bebek kabul etmez veya kabizlik gaz yapar o yüzden birinden basla
CizerBirAnne kayraninannesiiii yenidoğan döneminde kızıma en iyi gelen hipp organic combiotic oldu. Aptamil conformil de fena değildi ama hipp kadar iyi gelmedi kızıma. Mama bebekten bebeğe değişiyor, denemek lazım.
FTMRTBL kayraninannesiiii Aptamil gaz yapıyor bende değiştireceğim çocuğum çok huysuzlasiyor mamayı ictiginde sancilaiyor baya