Ucansupurge Mavi1_ozdenir migren tutunca minimum 3 gün sürüyor. Baş ağrının yanı sıra mide bulantısı ve baş dönmesi ile birlikte. Genellikle boynuma kafama soğuk jel paketlerinden koyarım ayaklarımı sıcak suya sokarım. Kan akışını hızlandırmak için. Bitter çikolata yerim 🤤karanlikta yatarım 🤗
Deletedmom_33 Mavi1_ozdenir lavanta çayı, sol tafaima bastırarak karanlıkta uyumak genelde yaptiklarm. Bazen de kolonya koklamak
Mavi1_ozdenir Ucansupurge benim bugün 4. Gündü Çarşamba günü öğleden sonra basladi ve bugün sabah hafif agriyordu norolojiye gittim MR istemedi 9 ay önceden çekilmiş vardı ve migren dedi bana da şimdi agrim geçti artık insallah tekrar etmez birazcık sersem gibiyim burnum sızlıyor basım da acıyor
Aselhafsaa bendede 1 haftadır süren bas ağrısı vardi doktoea gittim mr çektirdi büyük ihtimalle migren dedi yarin gidicm sonuc göstermeye bıktım bu bas ağrısından 😔😔
Mavi1_ozdenir Aselhafsaa bende 9 ay önce çekildiği icin gerek duymadı canim migren dedi serum falan takıldı agri kesiciler yapıldı o zamandan beri agrimiyor basım çok şükür ama sac diplerim acıyor