Maviim Kızlar benim bebeğim prematüre doğdu şuan neredeyse 2 aylık oldu başlarda Aptamil Prematil kullanıyorduk bir sorun olmadı. Sonra Aptamil 1 numaraya geçtik ama sürekli kabız bebeğim sanırım mamadan oluyor. Kabız yapmayan mama önerisi alabilir miyim🙏
kirmizibasliklikiz_ Maviim nerdeyse butun mamalari denedik bizim icin en iyisi bebelac gold oldu. Bu tamamen bebeginize bagli hepsinde ayni etkiyi gostermiyor
yumurtam Maviim öncelikle sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🤲 her bebekte farklı etki yapabilir mamalar ama hipp organic combiotic ve bebelac gold kullandık anne sütümün yanında, kabızlık sorunu pek olmadı
neslicanben Maviim bizde aynı şeyi yaşadık aptamil prematilde sorun yoktu ama 1 numarası gaz ve kabızlık yaptı. Bebelac golda geçtik hepsi düzene girdi
Alimuazveannesi Biz bir çok mama kullandık Aptamil hem çok gaz yapıyor hemde sindirimi çok zor bi mama oyüzden hipp en iyisi öneririm bebelak ve sma da kullandık ama en son hipp başladık ve şuan çok güzel ilerliyoruz
Alimuazveannesi Maviim benim bebeğimde iki ölçekte bile tokluk oluyordu reflüsü olan bir bebek sindirim konusunda hipp den memnun kaldık birde hipin doyurucuğu öbür mamalara göre daha az ve oyüzden daha fazla içiyorlar ama benim için bu bir artı çünkü bebeğim mamayı içmeyen bir bebek
Bahar66 İlk aptamil le başladım o cok gaz yaptı bizde şimdi bebelac geçti ni sıkıntı olmadı devam ediyoruz kullanmaya.
Maviim neslicanben bebelacı bende çok duyuyorum bu ara onun besin değeri aptamille aynı mı yani içeriği iyi mi vitamin vs açısından benim bilgim yok onunla ilgili de kullanıyorsanız biliyosunuzdur diye soruyorum🙏
neslicanben Maviim birebir olmasa da baya yakın aptamile. 1 kilo doğan bebeğim şu an 8,5-9 arası. Kilo alımı her ay güzel ilerliyor