DemetF Kızim yerinde durmuyor totosu hava yanda bi oraya bi suraya biraz sol memeden biraz sagdan yikanirken de kaldiriyor memeyi yapisiyor kucagimda sakin sakin emziremiyorum hic
Sessiz_oyuncu DemetF valla benimki kendi dursa eli ayağı durmuyor. Ya eliyle beni mıncıklıyor gözlüğümü çekip atıyor yada ayağıyla çeneme vuruyor 😁 sütün içinde ne varsa kuduruyo emerken 😃
sarmaliklahana DemetF 1 yaısnda kızım kurtlu musun dedikçe popo ayak bir tarafa gidiyor 😆 cok uykusu varsa sakince emer yoksa hareketli bir oyana bir buyana 🥴😬
ipekkizimmm DemetF benim kizim 6 aylik, hadi cirmiklamayi gectim bacaklari kollari hic durmuyo cirpiniyo da cirpiniyo 😂😂 ya bugun kafasini saga sola sallayip durdu. ben artik korktum noluyo diye 😰 bazen cok sakin. normal mi ki bunlar
DemetF Sessiz_oyuncu benim ki de ole ya ucunu tutup dondurmeye calisiyor ole bi cimcikleme huyu var az once emzirirken ikimizde dusuyoduk nerdeyse
minigiminannesiii DemetF benimki de öyle. İlk 1-2 aydaki emzirmelerimi özledim hareket etmeden ,20-30 dk emdiği olurdu. Şimdi eller kollar popo hiç durmuyor. Gece emmeye kalkınca bile öyle. İnsan bı uyku sersemi firar demi nerdee