gamzeeliz Merhabalar iburamin zero şurup kullanan var mı bebeğine acaba. İyi geldi mi öksürük ve burun akıntımız var
mysa2 gamzeeliz doktor mı verdi normal de kullanmasın diyolar 2 yaş altı için ama verem doktorlarda var ben kullanmıştım daha önce soğuk algınlığı için zaten iyi gelmişti
kuzey-21 gamzeeliz öksürük için kullanmıştım. Doktor yarım çay kaşığı demişti. 4 yaşından küçükler öyle kullanıyormuş. Bize iyi gelmişti
Cemilev gamzeeliz evet doktor ust solunum yolu icin vermişti cok etkili ilac ancak uyku yapıyor cok korkutmasın sizi
gamzeeliz mysa2 doktorumuz önceden vermişti bi kaç kez kullandım yanında başka şeylerde kullanmıştık toparlamıştı acaba hepsi birden mi etki etti bilemedim. Şimdi sadece iburamini kullanacağim için sormak istedim etki eder mi diye
mysa2 gamzeeliz etki eder ama açılmış şişe 6 ayı geçtiyse kullanma yeni al canım onun harici kullanabilirsin
gamzeeliz mysa2 yok yok bir iki ay oldu buzdolabında muhafaza etmedim normal dışarıda duruyor bi sorun olur mu acaba
mysa2 gamzeeliz yani şimdi ne desem yanlış söylerim bi prospektüsü oku istersen ben bebek olarak kullanmayalı cok oldu canım
Cemilev gamzeeliz cok güzel bi ilac hem ates icin hem agrilar icin ama sanırım ağız tadını değiştiriyor yemek yemek istemiyor oğlum bir süre
Akcabeytas Benim kızımı hastalık döneminde sadece o toparlıyor 1 yaşından beri ne zaman hastalansa doktoru hep onu verdi
gamzeeliz Cemilev benimkinin de iştahı azaldı hasta diye mi şurup etkisi mi bilemedim sağlıklı olsunda yer önemli değil