Moomsss Kızlarrr bebeğim 51 günlük sütüm ona yetmiyor Bebelac gold kullanmaya başladım meme+mama olarak devam edeceğim Bebelac gold kullananlar memnun musunuz ve nasıl kullanacağım
menek16 Moomsss gaz kaka probleminden dolayı mama değiştirip sorunu çözmeye calıstık bebelac gold aldım ama yaptıktan sonra biberonda süt kesigi görüntüsü gördüm bi kaç kez bu durum rahatsız edince sikayet var’a baktım orda da aynı sorunu yasayanlar olmus paketi bitirmeden bıraktım suan aptamil klasik kullanıyoruz ek olarak nurse harveys memnunum
seydadrk Moomsss bnde bebelac gold kullanıyorum önce ıılık su sonra mama ve kasıkla iyice karıstırıp berin çözülmüyor fazla sıcak yada soguk suda topak oluyor
birmelekannesiiiiii Moomsss bebelac gold kullanıyorum düzenli kullanımda kilo alımı oluyor kabızlık yapmadı bizde çok şükür suyun derecesi bilek yakmayacak şekilde ılık olacak zaten arkasında kullanma talimatı da var bir deneyin kabız olursa veya kilo almazsa başka mamaya geçersiniz sevmezse de aynı şekilde
yusufmertmom Moomsss gaz sorunu ben yaşamadım zaten ilk aylarda gaz çok oluyor bebeklerde . Sma bu konuda daha iyi veya hipp
ogretmenanne- doğduğundan beri aptamil prosyneo kullanıyoruz, hiç ememedi yavrum, şu an 2.5 aylık kilo alımı gayet iyi🧿 küçük de doğmuştu
gullsah88 Moomsss Ben çok memnunum en az gaz yapan mama olarak biliyorum.. Kilo alımı da gayet iyi düzenli kilo alıyoruz 🌺 Termosa su kaynatıyorum ben sürekli kaynatmak zaman alıyor çünkü ordan ölçeğine göre ayarlayip ölçek kaşığı ile kaç cc yapacaksiniz koyuyorsunuz