yeniannee03 Kızlar merhaba 45 günlük bebeğim var anne sütü artı ek mama veriyorum bebeğim sürekli kusuyor aptamil conformil önerdiler Hipp kullanıyordum öncesinden değiştiricem aranızda aptamili kullanan memnun kalan var mı? Gaz yapıyor mu
Esoca38 yeniannee03 Ben 4 ay boyunca hep Aptamil kullandım canım memnundum doktorumuz başkasını asla önermedi. Kusması benim bebeğimin 4 5 aylık olana kadar devam etti çok gazlı bir bebekti gazı tam çıkmayınca falanda çok kusardi
Aysegul93 yeniannee03 aptamil comformil zaten gaz kusma flan yapmaz kolik bebeklerde çok gördüm işe yarıyor
witcher yeniannee03 Bende hipp kullanıyordum çok gazlıyfık aptamil conformile geçtim gaz açısındsn daha faydalı oldu diyebilirim şimdi elimde 5 kutu hipp vardı 3 ay 20günlük oldu dedim bunları bitireyim yazık günah ama 2 gündür gece uyurken kıvranıyor aptamil conformil kullanırken hiç kıvranmıyordu
Esoca38 yeniannee03 Doktorunuza goturmediniz mi reflü falan yoksa normaldir yani. Benimkinde reflü falan çıkmadı sadece gazını iyi çıkart dedi doktorumuz birde aptamilin aşırı kusan bebekler için olan bir maması varmis geçmezse onu kullan dedi ama ben devam etmiştim büyüdükçe geçti zaten kusmasi
[silindi] yeniannee03 canım aptamil kullandım bebelac önerdi herkes ona geçtim bu da bebeğime yaramadı kilo alması ve ben elimdeki mama bitince tekrar aptamile geçeceğim inşallah. Aslında çok iyi bir mama. Doktorumuz önce bunu tavsiye etmişti.🌸
yeniannee03 [silindi] benim doktorumda simdi aptamil söyledi başından beri almadım işte bilseydim alırdım hipp kullanıyorum
yeniannee03 witcher bende de 1 paket hipp var değiştiricem aptamil alıcam doktorumuz da iki ilaç önerdi bulamadım o zaman aptamil kullan dedi cok sukur kızım gazlı bir bebek değil çıkartıyo
HusneB yeniannee03 çok göreceli mama meselesi bebekten bebeğe değişiyor bende doğduğundan beri mama kullanıyorum benim ki kolik bebekti aptamil mahvetti kızımı gazdan ben çareyi sma comfortta bulmuştum