Minikpokatall The_Ana bennn 😂 ana kucagını banyoya koyıyorum şu sesiyle sakinleşiyor hemen girip çıkıyorım bende 😂😂
tarcinlisahlep The_Ana eveeet bizim banyomuzds hem küvet hem duşakabin var yanında da hemen dolap var. Yatak odasına kızımın kendimin giyeceklerimizi ayarlıyorum suyu açıyorum ayarlıyorum sonra kendi bornozumu ve kızımın havlusunu koyuyorum duşun yanındaki dolabın oraya sonrada kızımla giriyorum oynatıyorum biraz kendi oynuyor ben onu yıkıyorum kendim yıkanıyorum sonra da önce ben çıkıyorum sonrada kızımı havlusuna sarıp odsys geçiyorum. Birlikte duş alması bana çok daha kolay geliyor.
The_Ana Mizmizmyrtle Bi kez bende yürütece koydum cee ee yapa yapa duş aldım ama çok ağladı ondan daha giremiyorum 😃
mimikkralicesi The_Ana bir kere uyuyorken girp çıkmıştım hemen ama şimdi cesaret edemem çünkü uyku süresi azaldı😬
biryazmasali The_Ana 7 aya kadar ana kucağına koyup şarkular söyledim öyle aldım 7 den aonra mama sandalyesine koydum bi 5 ayda öyle yaptımm sonra onu kucağıma alıp yıkanmaya başladım
Duygu5234 The_Ana Beraber yıkanıyoruz 😂 Bnmkı hayatta durmaz suyu görünce ama cok küçükse pusete konulabilir
eserekli_kiz11 The_Ana ilk zamanlar yapmiyodum aksam esimi bekliyodum ama malum yaz ayi gunde kac kere dusa girip çıkıyorum bebegimi uyutyrm jet hizinda dusumu aliyorum
YigitAras_moom The_Ana 3ayliktan beri giriyorum önce onu kuvetine koyuyorum o suda oynuyo ben hemen kendimkini hallediyorum sonra da onu yıkıyorum çok eğlenceli oluyo tabi kayma durumu olabilir Allah korusun çok çok dikkat etmek lazım. Mükemmel bısey bu arada
tamamtamam The_Ana oğlum 3 yaşında doğduğu günden beri her sabah duş aldım yaşına ayına göre ayarlıyodum onu giriyodum bebekken ana kucağına koyuyodum banyonun kapısında duruyodu görüyodum biraz büyüyünce yürüteçe koydum etrafta zarar verecek bişey yoktu yürüyünce 10-15 dklık çizgi film açtım şuan 3 yaşında ben banyoya giriyorum diyip giriyorum zaten doğduğundan beri alışkın 😄
2minnosannesi0 Park yatagini banyonun kapisinin önüne koyuyorum kapıyı açık bırakıyorum uyuyoken girsen kuş uykusuna yatiyo kızım 😂
Yasemin-35 The_Ana ikiz bebeklerimi banyo oturanlarına oturtup duşakabine alıyorum. Oyuncak var fayansta, onlar oyuncakla ya da su ile oynarken ben yıkanıyorum duşakabinin en köşesine geçiyorum onlardan en uzak yere, sonra onları yıkayıp çıkartıyorum.
The_Ana watermelonlove ben Bi kez yaptım duşa kabin arkasından kafamı çıkarıp sadece cee ee yapıyordum ama zor durmuyordu
Huma_kus34 The_Ana babasının karışımda oda var yere battınıye sarıyorum üstüne koyuyorum sulta cee ceee yapıyorum uyanmaya güle aglaya duş bıtıyor 🤓😂😂