Minikpokatall Kızlar şimdi ayın birinde adet şeklinde az az kanamam oldu bugün de çok hafif kahverengi lekelenme ardından da az bi kanama var şuan neden olur ki adet bu kadar kısa süre içerisinde tekrardan gelir mi
Ckudll Minikpokatall bünyeden bünyeye değişiyor regl başlangıcı. Benim 50. Gün falan başladı regl 3 aydırda düzenli bir şekilde oluyorum (benim oldukça yoğun) 🤷♀️
Aysemkizim Valla bende dogum yapali 4 ay oldu aynen sadece o lekeleri gördüm adet olmadim daha normalmis ama herkes öyle diyor
Minikpokatall 240519 inşAllah hamilelik değildir ya bel agrım var bi kanamaya çevirdi az önce peçeteye silcek şekilde sonra kesildi anlamıyorum ki bende korunuyoruz ama test yapacagım akşam eşim alıcak inşAllah değildir
240519 Minikpokatall ben test aldım yaptım üç dört saat sonra kuruma çizgisi çıktı sonra akşam ına kan verdim negatif çıktı bakalım artık bende ilk önce kahverengi lekeydi bi kaç saat sonra peçeteye silince baya kan vardı avuç içi kadar ertesi gün de öylr oldu çok çok az 3.günde lekelenme oldu bitti hiç bir şey anlamadım ama kuzenim in de öyle olmuş bilmiyorum artık
Ckudll Minikpokatall düzensiz olmasıda çok normalmiş doktorum uyarmıştı birkaç aya belki düzene girer. Yinede doktora gözükün isterseniz içiniz rahat eder en azından yoksa böylr her ay hamile miyim acaba diye düşünce strese sokar sizi iyice