Hullusss Merhabalar şuanda kayserideyim. 13 aylık kızım var . İyi bir göz doktoru arıyorum. Kayseride oturan arkadaşlar. Doktor öneriniz varmı acaba? Teşekkür ederim.
Mevanur2 Diğer posta da yazdım ama belki gözünüzden kaçar, lazergöz de abdulkerim coşkun var eşimin arkadaşı çok memnunum ben
Hullusss Mevanur2 çok teşekkür ederim ilginiZ için. Kızımın göz pınarı tıkalı. Yeni post açıcam tekrar. İnşallah yardım eden çıkar.
Hullusss Mevanur2 merhabalar bugun dediğiniz doktora gittik. Ameliyat dedi. Haftaya yaptıracaz. Çok teşekkür ederim.
Mevanur2 Hullusss göz pınarına masaj yapıyorlar ya da ileri durumdaysa cerrahi müdahale ediliyor diye biliyorum. Dediğim gibi Abdülkerim bey iyi bir doktor tavsiye ederim
58vildan Hullusss bizdede vardı youtuvede Bi anne bebeğine bir masaj yapıyor ve 3 gün içinde geçiyor öyle video atmış yaptım ve geçti bizim tıkanıklık değişik ve işe yarar bir masaj
Hullusss 58vildan 14 aydır bir çok şey yaptık ama geçmedi. Belkide yapamadık. Doktor artık ameliyat dedi. Sondaj işlemi yapılacak.
58vildan Hullusss geçmiş olsun canım arkadasınız kızımda 15 aylık ameliyat olucak tı 1 hafta kala biri söylemiş o videoyu 3-4 güne geçmiş dene derim
Payidar 58vildan Benim oğlumda ağlayınca kirpikleri ıslanıyor ama hiç göz yaşı gelmedi 🤷🏻♀️ Tıkanıklıkmı var acaba 😔 3 ay 29 günlük bugün.
Mevanur2 Payidar bebeklerin 6 ay (ya da 1 yaş tam emin değilim) olana kadar gözyaşı akmaz endişelenmeyin
Hullusss 58vildan çok teşekkür ederim. Bende izlemiştim bu videoyu. Emzirirken yaptım hep geçmedi malesef
58vildan Hullusss inşallah gecer canım biz 10 ay çok çektik yavrumun gözünden sürekli yaş akıyordu sürekli iltihaplaanıyordu çok şükür geçti