kbra_kaan25 Arkadaşlar bebeğim erkek 9aylık ve 8.5 kilo araştırdım minimum 9.5 olması gerekiyor neden almıyo ne yapmalıyım
Maviela kbra_kaan25 benim bebeğim kız 9 aylık 8 kilo doktor ortalama bir kilo dedi zayıf değil yani birde neyle besleniyor anne sütü ve ek gıdamı mama da alıyormu bebeğiniz
Dondurmalikahve kbra_kaan25 doğum kilosuna göre değişir oğlum 9 kg idi ayına göre ve doğum kilosuna göre normaldi siz nerden araştırdınız
Erdimaysa1 kbra_kaan25 benim kızım da 11 aylık 8 kilo ne yaptıysam ne yedirdiysem ne kullandıysam kilo almıyor boy iyi ama kilo olmayınca gören minicik büyümemiş deyip duruyor bakamıyorsun diyen bile oldu yani🤷🏻♀️
Semaelisa27 kbra_kaan25 boyu iyiyse kilo yerine boya veriyor olabilir . Benim kızımda 9 aylık 8,5 kilo ama boyu 76 cm
kbra_kaan25 Erdimaysa1 bakamıyorsun diye yüzüme demediler ama içlerinden eminim diyolardır off ne yapsak bazen sağlıklı olsunda zayıf olsun diyorum ama kilo almasınıda çok istiyorum
Erdimaysa1 kbra_kaan25 insanlar sürekli bir eleştiri halinde hatta biri dün bu çocuk minyon mu yoksa bi sıkıntı mı var yüzü küçük dedi bazen çok hatsiz oluyorlar