Busra986532 Bebeğimin göz rengi parlak koyu kahve siyah gibi. Eşimin gözleri yeşil dönme ihtimali olur mu? Herkes 2. Ayla 6. Ay arası belli oluyor diyor. Bu şekilde koyuyken hiç değişen oldu mu?
Golgicisimcigi Busra986532 eşimin gözleri güneşte falan ela hatta yeşilede çalıyo ama bebişim kahve kaldı sanmıyorum dönceğini kızım babasının kopyası bitek gözü benzemedi 😀 çokta mühim değil sağlıklı olsun♥️ ama mesela yani
Nsbumt8 Busra986532 🤷🏻♀️ Benim oglumun gozleri gri mavi tonlarindaydi 3 aydan sonra yavas yavas dondu simsiyah oldu 😅 alistira alistira donuyor galiba bi bakdim anam degisik ama her cocukta oyle degil bazisi dogdugu goz renginde kaliyor
Dilanguven Busra986532 Bebeğimin gözleri ilk 1-2 ay simsiyahtı sonra yavaş yavaş açılmaya başladı rengi lacivert gibi oldu daha da açıldı zamanla şimdi şu mavisi gözleri var boncuk boncuk 🤍
Busra986532 Nsbumt8 ya bir arkadaşımın kızı vardı saçlar gözler ilk aylar siyahtı 1 yaşında bir gördüm gözler bal rengi saçlar sapsarı olmuş tanıyamadım inanamadım. Binde birde böyle oluyır demek ki 😃
Nsbumt8 Busra986532 dogru oglumda sacli dogdu simsiyahti saclar sonra dokuldu ve daha acik bir ton cikti 😌
Busra986532 Dilanguven önce Allah sağlık versin ama hep hamileykende şimdide çok istiyorum ay inşallah eşimin yeşil ailesi akrabalarıda hep mavi ela yeşil bal renkli gözleri
Busra986532 kirmizibasliklikiz_ ama arkadaşımın kızının gözü zeytin gibiydi bal rengine dödü esmerdi sapsarı oldu