Anneyimbennnn Kızlar bebeğim 7 aylık kefirin faydalarının çok olduğunu okudum instagramda görüyorum da bir çok anne veriyor ama ben kararsız kaldım birde verirsem ne kadar vermem lazım bilgisi olan var mı
japonunannesi Anneyimbennnn en küçük biberon ile vermeye başladım şuan bir yaş iki aylık orta boy kefir veriyorum. Doktorumuz hatta süt verme demişti son kontrolümüzde biz 6 aylık olduğundan beri kefir içiriyorum dedim çok daha faydalı güzel bir alışkanlık olmuş dedi
Sunay10 Anneyimbennnn çok verme canım haftada bir versen yeter bende verşyorm aşırı faydalı çünkü ama aşırı içerse ishal yapıyor
denos_63 Anneyimbennnn biz kefiri sade denedik istemedi bende meyvelisinden aldım işine gelirse içiyo içmezse ben içiyorum. ama sade olanına meyve koyup vermek daha mantıklı
Asyaveannesi04 japonunannesi merhaba bende kefire başlamak istiyorum ama hazır mı alıyorsunuz siz mi yapıyorsunuz ben evde yapmak istiyorum kefir mayası bulamıyorum ama organik ürünler satan yerlerde bile siz nerden temin ediyorsunuz
Citlenbigim22 Anneyimbennnn kızım 10 ay 11 günlük doktorumuz haftada iki buçuk su bardağı kadar verebileceğimi söyledi bende veriyorum sbaahlari kahvaltıda severek içiyor kızım çok şükür ki