MerveYusufEfe Kızlar oğlum için mama sandalyesi önerisi isteyeceğim siz tecrübeli annişlerden. Çok pahalı olmasın ama kullanışlı rahat bişey de olsun diyorum. Böyle bi ihtimali olan marka sandalye var mı memnun kaldığınız ?
SuzanNaz MerveYusufEfe en güzel mama sandalyesi E-bebekte star mama sandalyesi biz onu kullanıyoruz hem hafif her yere götürebiliyorum hemde ayakları Demir çok sağlam öneririm 👍🏻
Aasesa MerveYusufEfe marka olarak önerim yok maalesef ama çok büyüklerden almayın, ufak dümdüz vallahi yeter de artar. Güzel de kılıf satıyorlar nette artık uygunca halledin derim
EftelyaUmut Tugcell https://mutluresim.com/image/506dc382-85a2-4001-bdba-accd2fa20c31.bkIYj İnşallah olmuştur , resimlerimde bulamadım sayfadan aldım
Deletedmom_112 Ikea antilop mama sandalyesini öneririm, temizlemesi kolay ve pratik oluyor, bide oldukça hafif çok yer de kaplamıyor.
Cankuzuannesi MerveYusufEfe bende chicco var polly2 start olanı oğlum oturmuyo bile keşke ikea alsaymışım dedim şimdiki aklım olsa ikea alırım
SGeceC MerveYusufEfe Ikea antilop almıştım ben dolap uygulamasından aldım. iyiki öyle almışım hem hafif temizliği rahat gittiğim yere götürüyorum tavsiye ederim 👍