babymi Kızlar 13 günlüğüm ama çok sıkıldım dışarı çıkmak istiyorum ille de 40 gün evde mi kalmam gerekiyor yahu???
Acabaymelike babymi kesinlikle çık 10 haziranda doğum yaptım 15 nden beri dışarlardayız Hem dışarıda daha güzel uyur bebeler çık ki oda alışsın evde ömür mi geçer
Dedimolabilir babymi cik tabi evde kapanip daha da bunalirsin lohusasin zaten. Havalar suan iyiyken cik soguyunca cikamazsin. Valla ben gezdim kis bebegim olmasina ragmen . Esine de boyle soyle lohusayim beni darlama de
MiraySahin Ya eskidenmiş o inanışlar ilk bi haftadan sonra bol bol çıkarın görsel zekası bol bol gelişsin yavrucağın
kubramomm- babymi yok be kuzummm tabikide gerekmiyor ben 21.gün çıkmıştım ama daha erkende çıkılır fark etmez kendimi çıkmak için 21.gün iyi hissettimm. sende iyi hissediyosan kendini çık gez bi arkadasınla kahve içmeye cık :)
babymi kubramomm- yani normal doğum yaptım 3. Gün kendimi toparlamıştım 10. Gün doktor kontrolünde rahmin toparlanmış dedi doktor evladım da çok şükür sarılığı atlattı
esraanurrr babymi kalabalık ortama girmeyin hijyen açısından hastalık çok var yine bu ara ama onun harici istediğiniz her yere gidebilirsiniz