Anneko Kızlar bebeğim 8 aylık son birkaç gündür bezini değiştirmeye kalktığımda bir çığlık kıyamet ki sormayın deliriyor resmen çocuk ağlamaktan morariyor şarkı söylüyorum dikkatini farklı yöne çekmeye çalışıyorum ama asla yatmıyor bez değiştirmek için sınır sistemim alt üst durumda kaka değiştirmek resmen zulüm gibi eskiden altını açınca güler sevinirdi 3 gündür ne değişti bilmiyorum böyle olan var mı sonra geçti mi ney bu anlamadım
kuzey-21 Anneko geçiyor canım. Bazen böyle yapıyorlar nedenini anlamadım. Eşimle beraber alıyorduk artık zar zor. Şimdi ee yapmışsın diyorum yatıyor hemen :)
Ucansupurge Anneko 8.ayda bizimde aynı problem başladı şuan 1 yaşında hala devam ediyor. Üst değiştirme alt alma tam bir kaos. Eline sevdiği oyuncağı veriyorum, kitap veriyorum, ıslak mendil veriyorum öyle değiştiriyorum.
Anneko kuzey-21 ay gerçekten sinirlerim bozuldu artık yalnız başıma alt değiştirmek imkansız bir hal aldı ne yaptıysam olmuyor ve tek başıma bakıyorum sanki etlerini koparıyormusum gibi ağlıyor
Anneko Ucansupurge bende ne verirsem vereyim asla ikna olmuyor gerçekten anlamıyorum morariyor dudakları ağlamaktan artık