Fatos0605 Kızlar bebeğim 4 ay 13 günlük ve diş sancısı var yani sürekli damagini kaşımak istiyor çok huysuz özellikle geceleri çığlık çığlığa ağlıyor siz bu süreçte ne yaptınız ne yapmam gerekiyor
GamzeKarel Fatos0605 benimde aynı şekilde her 4 saatte 1 calpol yatarkende tetagil bir tane veriyorum bazen unutuyorum buzluğa diş kaşıyıcı koyup veriyorum damakları rahatlasın die bu aralar da karanfil yağı iyi diyorlar onu alacam bende eczaneden bakalım Allah yardım etsin bize 🥹
Fatos0605 GamzeKarel aminnn bende karanfil yağını evde yapicam en azından biraz daha doğal gerçekten çok zor sizinki ne kadarlık
GamzeKarel Fatos0605 5+20 günlük sizinki kaç aylık bende evde dedim yapayım ama bebeğim hiç durmuyo beynim durmuş gibi
Fatos0605 GamzeKarel 4 ay 13 günlük akşamdan karanfilleri ezip zeytinyağının içine koyup buzdolabına koyup sabah sürebilirsiniz daha iyi gelebilir bende yarın alıp yapcam inşallah bizmkide öyle durmuyo özellikle geceleri daha çok ağlıyor
GamzeKarel Fatos0605 bugün eczaneden normal olarak alayım uğraşmayayım die sorduk dediler almayın çok yakar bebeğin ağzı tahriş olur ama ev yapımı nasıl olur bilemedim açıkçası