Gktggelis Canımm kızlar bebeğim 7 buçuk oldu ama hala destaksiz oturamıyo öbe eğiliyo moralim bozuluyo benimde bebeği benim gibi böyle olan varmı ?
Elisa34 Gktggelis bizde 8 aylık olacağız ama tam anlamıyla desteksiz oturamıyo her bebek bence farklı moralinizi bozmayın aniden otururmuş bebekler 9 ay da oturan bebeklerde varmış bekliyorum
Gmsf Gktggelis her bebeğin gelişimi farklı canım kıyaslamayın 8-9. aya kadar normal diye biliyorum siz destekleyin bi müddet sonrası kendiliğinden oturur inşallah
Elisa34 Gktggelis canım sen aldırma her bebeğin gelişimi farklı bende 7 ay gibi koydum yürütece gidıyo gayette
uzunayse Benimkide 7 buçuk aylık olacak oturamiyor benimde moral bozuluyor Annem milletinkiyle kiyasliyor deli ediyor beni Halanin torunu dokuz aylıkken yürüdü diyo bu niye tembel He he diyip geçiyorum napim söveyimmi anam sonuçta😅
Elisa34 uzunayse ay benim annem vallahi aynı bugun goruntülü konuştuk anca yatsın yan komşunun cocugu tutunarak adım atıyo dıo 😄Bi ay bebeğimden büyük o da
Aysima2020 Gktggelis bnmkide 8 bcuk aylik olacak 3 sn anca durup geri devrilir kizim erkenden otrmustu oglum hantal kaldi 😁ama kontrolde doktorumz kiloyla alakali olabiliyo bazen merak etmeyin dedi. Yürütece koydugumda ablasıyla kovalamaca oynar ama otrmada tık yok daha