Balyanaakannesiii Uygulamada bebek uyutucudan pış pış sesi açıyorum arka planda çalıştığı icin ama bu saçma sapan trendyol reklamları ne alaka ya tam cocuğum uyuyor trendyol reklamı bıktık ya ne trendyolmus
Nazlican Balyanaakannesiii Merhaba annemiz, medya sesini kısmadığınız zamanlarda reklamlar sesli oynatılmaktadır. Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Keyifli forumlar🌺
guldennnn Balyanaakannesiii bebek uyutucuda pış pış sesi mi var yaa ben niye bulamadım sadece klima sesi falan var. Pışpış kaçıncı sıradaki acaba🥹
tazebiirannee Balyanaakannesiii aynen bende bebek uyutucuyu kullanıyorum bir sürü ses var hemde reklamsız mis gibi
guldennnn Balyanaakannesiii ayy su resmi gibi bişey var ya su sesi zannediyodum onu😂😂 cok teşekkürler 🌹
Balyanaakannesiii tazebiirannee biz pıspıs ve elektrik süpürgesine alısığız ya bunda sanırım ses birlestirme yok bakalım ama güzel uygulama simdi indirip denedim
Balyanaakannesiii Crcs ben baska uygualama indirmisim simdi diğer bebek uyutucuyu indirdim cok sağolun🌸
Crcs Balyanaakannesiii güzel güzel uyusun bebişiniz 🌸 görsel atamadım o an hangisi olduğunu göstermek için. Neyse ki bulmuşsunuz :)